Over ons

Recuperma BVBA is sinds 1973 actief als leverancier en constructeur van machines voor de recyclingsindustrie.

Adviseren, ontwerpen, bouwen, verkopen, leveren, installeren, opleiden van gebruikers, service en levering van onderdelen: dit alles behoort tot ons aanbod.

Als uw activiteiten groeien, krimpen of veranderen denken wij graag met u mee.

Een sterk serviceteam en een eigen onderdelenmagazijn staan voor u klaar.

Als een werk te groot is om bij u ter plaatse uit te voeren, kunnen complete machines of machinedelen naar onze servicewerkplaats worden gebracht.

U bepaalt zelf wat wij voor u kunnen doen!

 

 

Schrootscharen: Lefort SA

Recuperma BVBA is exclusief verdeler voor de schrootscharen en schrootpersen van Lefort SA in Nederland en de Scandinavische landen.

Inmiddels zijn er meer dan 150 Lefort schrootscharen door ons geleverd. Een groot deel daarvan wordt door ons onderhouden. Ook voor andere fabricaten bieden wij onze service aan.

https://www.lefort.com/

LefortLogo

 

Kabelpelmachine: eigen fabrikaat!

Wij zijn trots op ons eigen fabrikaat kabelpelmachine, type RC.1500. Recuperma BVBA bouwt deze in eigen fabriek te Lommel.

Veilig, eenvoudig te bedienen en te onderhouden, betrouwbaar en duurzaam: dit is een machine om probleemloos mee te werken, ontdaan van alle onnodige franje. 

02 logo boven recuperma

http://www.recuperma.be/nl/


 

Kabel granuleer systemen: Tecnoecology

Tecnoecology bouwt compacte kabel granuleersystemen. Aan de afwerking van de machines is af te lezen welke kwaliteit met met dit fabricaat in huis haalt. Tecnoecology staat voor machines die berekend zijn op hun taak, en dat is zonder verstoringen lange tijd schoon koper granulaat maken

Logo TecnoecologyMarchio TUV

https://www.tecnoecology.com/
 


 

Hydraulische handgereedschappen: Edilgrappa

Edilgrappa srl produceert een bereed scala aan hydraulische handgereedschappen zoals scharen, ponsen, brekers, splijters, etc. Veel van deze gereedschappen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met aandrijving door 230 V, accu, of brandstofmotor. Met name de machines met accus zijn de overtreffende trap voor wat betreft gebruiksgemak. 

logo Edilgrappa

https://www.edilgrappa.com/

  

 

Evenwichtskranen en
heavy duty staalplaatscharniertransportbanden: Seram Group

Seram Group is de uitvinder en wereldwijd de grootste producent van evenwichtskranen voor het verplaatsen van  bulkgoederen en schroot. De evenwichtskraan genereert in vergelijking met conventionele diesel- of electroaangedreven kranen een besparing van tientallen procenten in exploitatiekosten. Seram Group bouwt de kranen in diverse bouwgroottes en aangepast voor stationair of mobiel gebruik. Voor het kunnen transporteren van zware en ruwe bulkgoederen construeert Seram Group transportbanden met een loopvlak dat bestaat uit zware staalplaat segmenten, verbonden door stalen scharnieren. Deze staalplaattransportbanden zijn ook als zwenkbare versie leverbaar.

SERAMGROUPLOGO

www.seramgroup.com